Doel
Natuurlijk verras jij klanten graag met nieuwe producten, vernieuwende concepten of opvallende communicatie. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat alle nieuwe ideeën blijven passen bij de identiteit van jouw bakkerij. Met andere woorden hoe ontwikkel je vanuit een concept in plaats van het volgen van losse op zich staande ideeën. Hoe kom je vanuit een idee tot de uitwerking en de introductie van het nieuwe product of concept.
Marketing is geen kunst, maar een vaardigheid die prima te leren is.
Inhoud
Deel 1
Achtergrond
Duur
4 dagdelen.
Doelgroep
Ondernemers, bedrijfsleiders, productontwikkelaars ambachtelijke bakkerij.
Trainer
Ivo van Dijkhuizen.
Een carrière met ervaring als marketing consultant, met als specialisatie de bakkerijbranche. Ivo heeft gewerkt voor diverse retailers, grondstofleveranciers en cateraars in Nederland, tot molens en bakkerijen in het buitenland. Ivo's toegevoegde is het werken vanuit een inspirerende en creatieve invalshoek. ‘Je kunt je beter richten op het creëren van nieuwe markten dan bestaande markten te delen.’
Manier van werken
Productontwikkelaars en marketeers horen hand in hand op te trekken. Het gaat om elkaar aanvoelen, de markt aanvoelen en de juiste timing aanvoelen. Allemaal zaken die je niet kunt leren maar wel moet kunnen als marketeer. In hoeverre lost je concept of product een probleem op of in hoeverre voeg je emotionele waarde toe. Dat is het verschil tussen ‘ I need it’ en ‘I want it. ‘Maak je verhaal niet te ingewikkeld, dan begrijpt de klant het tenminste ook.’
Kosten
Op deze training zit een subsidie van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.
De training kost per deelnemer € 995,-. Na aftrek van de subsidie Sociaal Fonds Bakkersbedrijf kost deze per deelnemer € 547,25 exclusief BTW.
Data
Wordt verwacht.
Locatie
DynaHouse, Perkinsbaan 11, 3439 ND Nieuwegein.
Certificaat
Aan het eind van de training ontvangt iedere deelnemer een door de branche erkend FoodBase certificaat.
Vragen
Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met de afdeling sales support, 0317-471215.
Wil je werken aan de toekomst van het bakkersvak? Wil je dat doen door leerlingen op te leiden?
Wil je succesvol leidinggeven, je medewerkers inspireren en motiveren? Wil jij ze de mogelijkheid geven zichzelf te verbeteren? Dan is de training Leidinggeven op de werkvloer een goede stap.
Wat voor leidinggevende ben jij? Bereik jij, samen met je team, de doelen die gesteld zijn?